Категории

Няколко думи преди приключението

Читателю, добре дошъл на страниците на книгата-игра „Приключението“!

Тази книга-игра се състои от 101 епизода.

А достигането до финала може да се осъществи чрез повече от един път.

Но разбира се, че в хода на играта ти по всяко време рискуваш преждевременно тя да свърши за теб. Било чрез погрешен избор, било чрез намесата на съдбата или случайността.

Съдбата или случайността тук е съсредоточена в 6-те страни на един зар. Ти трябва да имаш зарче, преди да започнеш да играеш, защото доста често ще ти се налага да се обръщаш към неговата помощ. Но ако нямаш зарче, ти също можеш да играеш без това да навреди на твоето приключение. Без зар просто няма да знаеш мнението на съдбата или случайността.

Тук ти не си главния герой, но ти го направляваш.

Главният герой, или по-точно главната героиня в тази книга-игра е тийнейджърката Анви, която е на 15 години и без да подозира в началото, преживява изключително приключение. То започва с нейното пътуване към желания от нея и нейното семейство престижен колеж. Но след като се качва на самолета, който трябва да я отведе към нейната мечта, а именно престижния колеж, нещата се преобръщат изцяло.

Не се отчайвай, ако още в началото ти се случи играта да приключи за теб.

Просто опитай пак!

Ти ще придружаваш Анви в нейното приключение, в което има много движение, много напрежение и опасности. В него има самолетна катастрофа, падане в океана, плуване с водораслов сал, излизане на суша, на която я преследват туземци, плен, бягство и много, много възможности сам да направляваш действията на Анви.

Желая ти приятно приключение!

От автора

Ако тази публикация ви харесва, моля, ГЛАСУВАЙТЕ за нея, като кликнете върху бутона със стрелка и надпис СВЕЖО.